Deze website steunt op het gebruik van cookies. De cookies worden niet gebruikt voor analysedoeleinden en zijn enkel ten voordele van het gebruiksgemak van de website. Meer hierover kan je in onze gebruiksvoorwaarden lezen. OK!
Betaling
De betaling van het huurbedrag is afhankelijk van de levermethode. Als je kiest om de reservatie te laten opsturen, moet de betaling ten laatste 10 dagen voor de speeldatum voldaan zijn volgens de betaalinstructies die je ontvangt bij het reserveren. Betalingen dienen altijd vooraf voldaan te worden. Cashbetalingen zijn niet mogelijk. Niet-betaalde reservaties worden nooit verstuurd of meegegeven.
De waarborg van € 30,- per reservatie (als je geen voucher hebt gebruikt) wordt meegerekend in de prijs. De waarborg wordt na inspectie, wanneer alles in orde is, binnen 5 werkdagen terug overgemaakt op het oorspronkelijke rekeningnummer.
Afhalen & verzenden
Bij lasergun.be kan je kiezen tussen 3 aflevermethodes: Afhalen in Alken, afhalen in een door jou gekozen bpostpunt en levering aan huis. De aflevering gebeurt via bpost, net als de retour die altijd op dezelfde manier moet verlopen.
Afhalen in Alken - GRATIS
Je kan je reservatie gratis afhalen in Alken. Tijdens het reserveren kan je een ophaal- en retourdatum kiezen. Deze zijn onder voorbehoud en moeten bevestigd worden door lasergun.be. Reservaties kunnen enkel afgehaald worden volgens afspraak.
Na het bevestigen van je reservatie ontvang je het afhaaladres. Het afhalen kan ten vroegste 3 dagen voor de speeldatum en het gehuurde materiaal moet op de door jou aangegeven datum teruggebracht worden na afspraak.
Afhalen bij bpostpunt - € 20,00
Reservaties kunnen ook verstuurd worden naar een bpostpunt bij jou in de buurt. Je kan tijdens het reserveren een bpostpunt bij jou in de buurt selecteren. Je ontvangt een track&trace code via mail zodat je je reservatie kunt volgen als deze verstuurd wordt. Hiermee wordt je geïnformeerd als je reservatie beschikbaar is in het door jou gekozen afhaalpunt en dat ten vroegste 3 dagen voor de speeldatum. Binnen 8 dagen na de startdatum stuur je je reservatie gewoon naar ons terug met het retourlabel dat je per mail ontving of dat al aanwezig was in de box.
Levering aan huis - € 30,00
Maak het jezelf gemakkelijk en laat je reservatie thuis, of op een door jouw gekozen leveradres, afleveren. Je ontvangt een track&trace code waarmee je je reservatie kan volgen na het versturen. Binnen 8 dagen na de start van het huren stuur je het materiaal naar ons terug met het retourlabel dat je per mail ontving of het label dat al aanwezig was in de box.
Handleiding
Onze laserguns en bijhorende accessoires zijn eenvoudig te gebruiken. Bij elke reservatie krijg je de handleiding mee, maar je kan ze ook alvast downloaden via onderstaande link.
Spelmodi
Op zoek naar leuke spelideeën? We bieden een breed gamma van spelletjes aan die je kan spelen. Elke reservatie is voorzien van een fysiek exemplaar van alle spelmodi! Ook kan je ze hier al bekijken.
Capture the flag
Verover de vlag van de tegenstander en plaats deze bij je eigen vlag.
Counter Strike
Als terrorist moet je een bom zien te plaatsen, de counter-terroristen proberen dit te voorkomen.
Team Deathmatch
Dit is een team tegen team spelmodus
FAQ
We krijgen regelmatig dezelfde vragen terug. Daarom hebben we ze gebundeld in op de pagina van de klantenservice. Mocht je alsnog vragen hebben, mag je ons altijd contacteren. We staan je graag te woord!
Gezinspakketten
Mag ik meerdere gezinspakketten combineren?
Neen, gezinspakketten zijn, zoals de naam zelf zegt, voor het gezin. Het combineren van gezinspakketten is dus niet de bedoeling. Mocht je meer laserguns nodig hebben, moet je de losse laserguns reserveren.
Contact
Bel ons
Het snelste een antwoord op je vraag
Mail ons
Binnen 24u komen we bij je terug.
Stel je vraagAfhalen & verzenden
Alken
Ophalen in bpost-kantoor
Levering aan huis
Onze gegevens
lasergun.be
BE0668 920 116
BE85 7310 4260 5506
© 2019 lasergun.be - lasergun.be is een onderdeel van Adericom - Webdesign: Adericom